MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde eğlence mekanları, restoran ve oteller özel yılbaşı programları ve organizasyonları hazırladı. Otellerin ve eğlence mekanlarının özel gala geceleri düzenleyerek, fasılı, oryantalli, canlı müziklerle konuklarına yılbaşı klasiklerini yaşatmaya çalışacakları belirtildi.
Bodrum’daki eğlence mekanları, restoran ve oteller yeni yıl kutlamaya hazırlıklarını tamamladı. Ramada Otel’de 31 Aralık Salı akşamı “Hoş geldin" kokteyliyle başlayacak program kapsamında Oktay Sevinç ve Orkestrası’nın sahne alacağı, gala yemeği düzenleneceği, saatler 00.00’ı gösterdiğinde de oryantalin sahne alacağı, ardından After Party’de DJ’lerin performanslarını sergileyeceği belirtildi.
Delfi Otel’de Aycan Adalı ve ekibinin sahne alacağı, ardından Yunan Tavernası’nın güçlü sesi Aleko’nun, Türk ve Yunan şarkılarını seslendireceği bildirildi.
Bodrum’un kaliteli eğlence mekanlarından Marina Yat Kulüp’teki Club Restoran’da Evrim Özkaynak ve Zafer Çebi Orkestrası’nın, kulüp bünyesindeki Vespa Restoranda ida Yalçın Ateş Orkestrası eşliğinde Yasemin ve Çetin’in konser vereceği öğrenildi.
Karia Princes Otel’de piyano eşliğinde kokteylle başlayacak programın devamında solist Özlem eşliğindeki Grup Ege’nin sahne alacağı, gecenin ilerleyen saatlerinde de oryantelin gösterisini sunacağı belirtildi.
By Jack Bar’da ünlü sanatçı Reyhan Karaca’nın, LVZZ Otel’de de kemanda Zeynep Çelebi, gitarda İbrahim Gökalp ve davulda Mehmet Emin Taşer’in Bodrumlular’la buluşacağı bildirildi.