Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN’da beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan müzik öğretmeni 47 yaşındaki Beyhan Köse, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni Beyhan Köse, Kemer Mahallesi Ayko 2’nci Caddesi’ndeki evinde, dün saat 21.00 sıralarında meslektaşı Süleyman Tuncay ile sohbet ederken birden fenalaştı. Arkadaşının çağırdığı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Köse’ye beyin kanaması teşhisi konulup, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen bir çocuk babası, 25 yıllık öğretmen Köse, bugün öğlen doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.
Daha önce Van, Diyarbakır ve Bolu’da görev yapan Beyhan Köse’nin ölüm haberi öğrenci ve meslektaşları ile yakınlarını yasa boğdu. Son 10 yıldır Aydın’da görev yapan Köse’nin cenazesinin memleketi Konya’ya götürülüp, yarın toprağa verileceği öğrenildi.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Beyhan öğretmenin ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, “Eğitim camiamızın başı sağolsun. Biz haberi alır almaz öğrencilerin durumdan etkilenmemesi için dört psikologumuzu okulda görevlendirdik. Öğretmenimizin Konya’dan gelen ailesi için de elimizden gelen yardımı yapıyoruz” dedi.

CU (AÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)