ZONGULDAK 1903 Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Beşiktaş taraftar sevgisini konu alan ve 27 Eylül'de vizyona giren 'Benimle oynar mısın?' filmini, yönetmen Aydın Bulut ve başrol oyuncusu Eyşan Özhim'in de katılımıyla birlikte izledi. 
Beşiktaşlı 200 taraftar akşam saatlerinde Gazipaşa Caddesi'nde toplandı. Siyah beyazlı taraftarlar meşaleler yakıp, tezahürat yaparak yeri göğü inletti. Taraftarların davetlisi olarak kente gelen filmin yönetmeni Aydın Bulut ve oyuncu Eyşan Özhim, büyük ilgi gördü. Hayranları, yönetmen ve oyuncuya çiçek vererek karşıladı. Daha sonra taraftarlar filmin seyredileceği Belediye Sineması'na kadar yürüdü. Sinemanın girişinde asılan 'Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın ruh hastası kara kartallar' yazılı afiş dikkat çekti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan yönetmen Aydın Bulut, Zonguldaklıların kendilerini çok iyi karşıladığını söyledi. Bulut, "Filmi paylaşmak, bu duyguyu paylaşmak çok güzel. Bu filmi yaparken de amacımız buydu. Hep bu duyguyu büyütmekti. Bu duyguyu paylaşan herkesin coşkusunu yükseltmekti bu filmi yapmaktaki amacımız. Onun karşılığını görmek çok güzel oldu" dedi.
Hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Eyşan Özhim, "Biz 10 yıldır Beşiktaşla ilgili bir hikaye gerçekleştirmek istiyorduk. Ama maalesef ortamlar, şartlar uygun olmadı. Bu filmde de sadece Beşiktaş olamadı bu sebepten dolayı. Biz de bir anne-kız hikayesi anlattık. Anne kızın Beşiktaş'ta geçen öyküsünü ve oradaki Beşiktaşlıları göreceksiniz filmde. Biz 'güzel bir film yaptık' diye düşünüyoruz" diye konuştu.
Daha sonra taraftarlar, başrollerini Eyşan Özhim, Uğur Polat, Ertan Saban, Arif Erkin ve Rüzgar Boyle'nin oynadığı 'Benimle oynar mısın?' filmini izledi.