Uzay KESMEN - Ozan URAL / İSTANBUL, () - ALMANYA ile Arjantin arasında oynanan Dünya Kupası final maçı nedeniyle Beşiktaş Belediyesi Barbaros Meydanı’nda dev bir ekran kurdu. Organizasyona, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski milli futbolcu Sergen Yalçın ve televizyon sunucusu Burcu Esmersoy da katılarak vatandaşlarla birlikte maçı izledi.

Sergen Yalçın ile Burcu Esmersoy, kendileri için kurulan platformda bir süre vatandaşlarla futbol hakkında söyleşi yaptı. Maç hakkında yorum ve görüşlerini açıklayan ikili, daha sonra karşılaşmayı izlemek için kendilerine ayrılan masaya geçti. Hakemin düdüğüyle birlikte, meydanda toplanan yüzlerce futbolsever meydanda kurulan dev ekrandan maçı izledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Bu akşam Beşiktaş Meydanı'nda FIFA Dünya Kupası Final Maçını gençlerle izliyoruz. Büyük bir ekran kurduk. Burası Beşiktaş Meydanı ve İstanbul’un kalbi. Beşiktaş’ta binlerce yurttaşımız ve özellikle de gençlerimiz ile birlikte heyecanla maçı izliyoruz dedi.