İSTANBUL, () BEŞİKAŞ JK, Hürriyet'in 10 yıldır sürdürdüğü "Aile İçi Şiddete Son!" Kampanyası yararına Türkiye'de ilk kez sahne alan ve dört İtalyan sopranodan oluşan "Le Div4s" konserine toplu bilet satın alarak, projeye destek oluyor. Konser, 7 Mart'ta, saat 20.30'da İstanbul Zorlu PSM'de gerçekleşecek.

Tüm geliri şiddet mağdurları için 7/24 çalışan Acil Yardım Hattı’na aktarılacak olan "Le Div4s" konserine; Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş JK Futbol Direktörü Önder Özen, Beşiktaş JK Teknik Direktörü Slaven Bilic ve Beşiktaşlı kadın sporcular katılacak.
Konsere katılımıyla aile içinde kötü muamele ve şiddete maruz kalan kadın ve çocuklara destek veren Beşiktaş JK, kulüp olarak düzenlenen tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edecek.
Le Div4s hakkında: DIV4S bugüne kadar dünyaca ünlü yıldızlarla yan yana Palma de Mallorca (Ono Stadyumu), Atina (Odeion of Erode Atticus ve Salle de Megaron), Londra (02 Arena), Dublin (The 02), Manchester (Men Arena), Singapur (Gran Prix F1), Belgrad (Sava Center Hall) gibi önemli sahnelerde, festivallerde, Varşova’dan Singapur’a pek çok şehirde konser verdi. Andrea Bocelli’yle birlikte, Dublin, Belfast, Liverpool, Birmingham şehirlerini kapsayan başarılı bir turne ve Brezilya, Sao Paolo’da 20.000 kişilik dinleyici kitlesi önünde açık hava konseri gerçekleştirdi. Opera adlı ilk albümleri, Div4s’in iki yıl boyunca dünya çapında icra ettiği canlı performanslarda bir gezinti niteliğinde.