ZONGULDAK Belediye Meclisi toplantısında Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir ile AK Parti'li üye Abdullah Karagüzel arasında, yolları bozuk olan 3 hat üzerinde belediye özel halk otobüslerinin çalışmaması nedeniyle tartışma yaşandı.
Toplantının sonunda söz alan Abdullah Karagüzel, 3 hat üzerinde çalışan araçlarını yolların bozuk olması nedeniyle çalıştırmayan firmaya karşı belediyenin işlem yapmamasını eleştirdi. Vatandaşların mağdur olduğunu belirten Karagüzel, "İnsanlar Kırat ve Dilavet Mahalleleri'nden çocuklarını okula göndermeye çalışıyor. 3 aydır, 'gereğini yaparım' diyorsunuz, hiçbir işlem yapmadınız, kulağınızın üstüne yattınız. Size bu millet belediyeyi teslim etmiş, siz de hizmet etmek zorundasınız. 'Ceza yazdım' diyorsunuz. Sözleşmesini feshedin" dedi.
Başkan Akdemir, "Ben gereğini yaparım, siz rahat olun" derken, CHP'li üye Gökhan Demir, Abdullah Karagüzel'i şov yapmakla suçlayarak tepki gösterdi. Konuşmasını sürdüren Karagüzel ise "Arabaları çalıştırın. Halk adına söylüyoruz. Halk sana emir vermiş. Millet adına emrediyoruz. Millet söylüyor, biz de size söylüyoruz" diye konuştu.
Sinirlenen ve Karagüzel'in üzerine yürüyen Başkan Akdemir ise "Bana emir vererek konuşma. Sen bana emredemezsin. Bu şekilde konuşma" dedi. Gerginlik, diğer meclis üyelerinin araya girmesiyle sona erdi.

DS(EE/SS) (FOTOĞRAFLI)