MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Belçika'nın Limburg kentinde düzenlenecek 'Miss Limburg' güzellik yarışmasında finale kalan 20 finalist, bir haftalık kampa girdi.
Kamp süresince şehir turu yapıp, tarihi ve doğal özellikteki mesire yerlerini gezen kraliçe adayları, yarışmanın tanıtım filmi için de kamera karşısına geçti. Günnücek Milli Parkı'ndaki çekimler, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Güzellerin, kampın ardından 14 Mayıs tarihinde ülkelerine geri döneceği belirtildi. Yıl sonunda yapılacak yarışma ile seçilecek güzelin 'Miss Belgium' güzellik yarışmasında boy göstereceği ifade edildi.
BELÇİKA'DA BİR TÜRK GÜZELİ
Yarışmacılardan Türk kökenli Belçika vatandaşı 18 yaşındaki Rana Türkoğlu, internet üzerinden başvuru yaptığını ve ilk 20 kişi arasına kalmayı başardığını söyledi. Türkoğlu, "Ailem Belçika'da yaşıyor. Ben de orada doğdum ama Türk'üm. Yarışmaya internet üzerinden başvurdum. Elemeler sonucunda ilk 20'ye kalmayı başardım. Kampın Türkiye'de olacağını duyunca çok heyecanlandım" dedi. Türkoğlu eğer kazanamazsa 'Miss Turkey' güzellik yarışmasına katılmayı planladığını sözlerine ekledi.


DEB (İÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)