SAMSUN'un Çarşamba İlçesi'ndeki Mehmet Akif İlkokulu'na geçen Ağustos ayında tayin olan beden eğitimi öğretmeni 30 yaşındaki Neslihan Çiçek, kemik kanseri hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Ordu'da görev yaparken geçen Ağustos ayında Samsun’un Çarşamba İlçesi’ndeki Mehmet Akif İlkokulu’na tayin olan beden eğitimi öğretmeni 1 yıllık evli Neslihan Çiçek’e 9 ay önce kemik kanseri teşhisi konuldu. Ankara’da tedavi gören Neslihan Çiçek, hastalığı nedeniyle yeni atandığı okulda göreve başlayamadı. Son olarak Samsun’da özel bir hastanede tedavisi devam eden Neslihan Çiçek, dün hayatını kaybetti.
Neslihan Çiçek için Çarşamba Abdullah Paşa Cami'nde tören düzenlendi. Törene Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü İlker Serdar, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ile Neslihan Çiçek’in yakınları katıldı. Törenin ardından kılınan cenaze namazından sonra Çiçek, Çarşamba İlçesi Sarıcalı Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.