BDP'nin Hakkari Belediye Başkan Adayı Dilek Hatipoğlu, mevcut Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nu ziyaret ederek destek istedi.
BDP'nin 2014 yerel seçimlerinde Hakkari Belediye Başkan Adayı olarak belirlediği Dilek Hatipoğlu, BDP Hakkari İl Başkanı Rahmi Kurt ve partililerle birlikte Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Bedirhanoğlu, BDP'nin adayını başkan olarak seçilmiş kabul ettiklerini belirterek, seçim çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
Seçilmesi halinde mevcut Belediye Başkanı Bedirhanoğlu'nun tecrübelerinden faydalanacağını belirten Dilek Hatipoğlu, "Hakkari geçmişten bu yana devasa sorunları olan bir kent. Başkanımız Bedirhanoğlu seçildikten sonra çok zor bir görev üstlendi. Çünkü hem ekonomik anlamda hem de hükümetin önüne koyduğu zorlu şartlara rağmen başkanımız bu hizmeti yürütmeye çalıştı. Bize bundan sonraki dönem için güzel projeler bıraktı. Biz de seçilmemiz halinde başkanımızın tecrübelerinden sürekli faydalanacağız" dedi.