Yaşar CEYLAN/TORBALI (İzmir), () - İZMİR’in Torbalı İlçesi’ne gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, internette yayınlanan ve helikopter kazasında yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu’na ait olduğu öne sürülen fotoğraf ve 25 Mart’ta açıklanacağı iddia edilen kaset ile ilgili “Eğer iddialar doğruysa Alperenler hesabını sorar” dedi.
Torbalı İlçesi’ne çeşitli ziyaretler yapmak için gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, birkaç gündür internette dolaşan, Muhsin Yazıcıoğlu’na ait olduğu söylenen karlar üzerindeki namaz kılarken çekilen fotoğraf ve 25 Mart’ta açıklanacağı iddia edilen kaset ile ilgili soruları yanıtladı. Şenliler, BBP olarak hukuki yollar dışında hiçbir şekilde hareket etmeyeceklerini söyledi. Şenliler şöyle dedi:
“Biz gerçek deliller olmadan kimseyi suçlamak istemiyoruz. Ancak bu söylenen ve ortada dolaşan sözler inşallah doğru değildir. Sayın Başbakan ve MİT’in başındaki Hakan Fidan arasındaki konuşma ile ilgili komplo ve suikast söylemleri ortalıkta dolaşıyor. Ben bunların doğru olmadığına ve suikast olmadığına inanmak istiyorum. Tabii bunlar doğruysa Türkiye’de neler olacak bunların sonuçlarını tahmin etmek bile mümkün değil."

YA(İÖ/ESM) (FOTOĞRAFLI)