Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS(Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, bayram tatilinde eğlence tamgaz. Havuz başları ile plajlarda güneşin tadını ve yılın yorgunluğunu atan tatilciler, işletmelerin düzenlediği köpük partisi ve animasyonlarla da eğleniyor.
Ülke turizmin önde gelen merkezlerinden Marmaris'te havuzlar ve plajlar, tatilcilerle tıka basa dolup taştı. Su kaydırakları ve dalga havuzlarında tatilin tadını çıkaran tatilciler, sıcak havanın etkili olduğu öğle saatlerinde yapay yağmur altında serinliyor. En çok ilgi gören havuz başlarındaki köpük partilerinde, eğlence zirve yapıyor. 7 den 70'e her yaş grubu köpük altında hareketli müzikler eşliğinde animatörlerle dans ederek yılın yorgunluğunu atıyor. Köpüğe bulanan tatilciler, hortumla tutulun su ya da havuzlara atlayarak bunaltıcı havanın etkisinden kurtulmaya çalışıyor.
Marmaris Aqua Park Sahibi Özer Sağlam, "Bayram tatilinde vatandaşlarımızı eğlendirmek için bir haftalık tüm gösterilerimizi üç güne sığdırdık. Vatandaşlarımız yanı sıra turistlerin de en çok ilgi gösterdiği köpük partimizi yapıyoruz. Tatilcilerimizin mutlu ayrılmaları için eğlencenin suyunu çıkardık" dedi. Bayram tatili için ilçeyi tercih eden 28 yaşındaki Hale Gezgin, "Televizyonlarda köpük partilerini izliyor merak ediyordum. Su parkında merakımı giderdim harika bir bayram geçiriyorum" dedi.

FOTOĞRAF