BATMAN'da 3 ay önce evlenen 22 yaşındaki Hülya Olgar, dün akşam yemeğinden sonra oturdukları iki katlı evin damından atlayarak intihar etti.
Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nin Çöltepe Köyü'nde oturan Hülya Olgar, 3 ay önce 24 yaşındaki Mesut Olgar ile evlenerek Batman'a gelin gitti. Olgar, dün aşam Şirinevler Mahallesi 1412 Sokak'taki evlerinde akşam yemeğini hazırladıktan sonra 2 katlı evlerinin damına çıktı. Belirlenmeyen nedenle evin damından kendini boşluğa bırakan Olgar, sert zemine başının üstüne düşünce ağır yaralandı. Mahalle sakinlerinin hastaneye kaldırmak istediği Olgar, öldü.
Olgar, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapıldıktan sonra Bismil'in Çöltepe Köyü'nde yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Şirinevler Mahallesi Muhtarı Remzi Adsan, uzun aradan sonra ilk kez semtlerinde intihar vakası görüldüğünü belirterek, "Sakin bir aile olan Olgar ailesinin yeni gelini Hülya'nın üç ay önce düğün törenine katılmıştık. Akşam yemeği sofrasından kalkıp damdan atlaması yakınları olduğu gibi bizi de üzdü" dedi. Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri kapsamlı soruşturma başlattı.