BOLU Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz, taş ocağında kullanılmak üzere alınarak Belediye binası önüne çekilen, dev iş makinesinin 10 tonluk kepçesine çıkarak poz verdi.
Araç parkını genişletme kararı alan Bolu Belediyesi taş ocağında kullanılmak üzere dev bir kepçe ile halk otobüsü aldı. Kentin en işlek caddesi üzerinde yer alan Bolu Belediyesi'nin önüne çekilen kepçe, vatandaşların da ilgisini çekti. Bazı vatandaşlar iş makinesinin dev kepçesi önünde fotoğraf çektirdi, selfie yaptı.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkan yardımcılarıyla birlikte araç parkına yeni alınan otobüs ile iş makinesini inceledi. Bolu Belediyesi'nin eski olan araçlarının yenilendiğini belirten Başkan Yılmaz, "Şu an araç parkımızdaki sayı 160'a ulaşmış durumda. Her geçen gün araç parkımızı yeni araçlarla güçlendiriyoruz. Son olarak da bu dev kepçeyi aldık. Bu iş makinesinin kepçesi 10 ton malzeme kaldıracak kapasitede dev bir araç. Bu yüzden taş ocağımızda kullanmayı düşünüyoruz. Kaldıracağı 10 tonluk malzeme ile maliyetimizde azalacak" diye konuştu.
Başkan Yılmaz, daha sonra başkan yardımcıları ve vatandaşlarla birlikte kepçeye binerek poz verdi.

FOTOĞRAFLI