Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Belediye Başkanı BDP'li Dilek Hatipoğlu, kent merkezinde başlatılan çevre düzenlemesine oğlu Ruhat ile birlikte gelerek refüjlere çiçek dikti.
Hakkari Belediyesi kentte yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürürken kentin güzel görünüme kavuşması için ana caddenin refüjlerine çiçek dikmeye başladı. Hakkari Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Derya Çiftçi, belediye meclis üyeleri ile birlikte yapılan çalışmaları denetledi. 5 yaşındaki oğlu Ruhat'ı da yanına alan Başkan Hatipoğlu, oğluyla birlikte çiçek dikerek çalışmalara katıldı. Başkan ve beraberindekilerin çiçek diktiğini gören vatandaşlar da çalışmalara katılarak destek verdi.
Hakkari'nin daha yeşil ve güzel olması için çalışmalarını devam ettirdiğini söyleyen Başkan Hatipoğlu, şu anda 12 çeşit çiçek bulunduğunu, halkın da çalışmalara destek verip çiçekleri koruması gerektiğini söyledi. Başkan Hatipoğlu, 20 gün önce Yeni Mahalle'de başlatılan yol asfaltlama çalışmalarını da denetledi.

FOTOĞRAFLI