BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, yerel seçimlerin ardından Büyükşehir sınırlarına girecek olan Yenişehir'de esnafı ziyaret etti.



Yenişehir'de Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle buluşan Başkan Altepe, daha sonra ilçe esnafıyla biraraya geldi. Başkan Altepe, “ Yeni dönemde Yenişehir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte olacak. Artık özel idare kalkıyor bundan sonra birlikte çalışacağız. Bursa semtlerinde ne varsa Yenişehir'de de o olacak" diye konuştu.



Spordan sosyal faaliyetlere dek her alanda yatırım yapılacağını anlatan Recep Altepe, “Yenişehir köy gibi değil, bir şehir merkezi olacak. 30 bin kişinin yaşadığı bir ilçe olan Yenişehir, sosyal faaliyetten spora kadar her alanda Büyükşehir Belediyesi ile kalkınacak.Yenişehir'de havaalanımız var buradan Türkiye'ye ve diğer ülkelere uçacağız" dedi.



Yenişehir'de de tarihi eserlerden, kanalizasyonlar ve sosyal tesislere, spor tesislerinden kadın lokallerine kadar her konudaki ihtiyaçları bildiklerini kaydeden Altepe, pazaryerinde AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Çelik ile birlikte esnafın sıkıntılarını dinledi.