Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - DENİZLİ’de AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin’in seçim çalışmalarına destek veren ikiz kardeşi Hasan Gürlesin, zaman zaman karışıklıklara neden oldu. Birbirlerine çok benzeyen ikizler seçmenlerin de ilgi odağı oldu.
AK Parti Pamukkale Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin’in Atalar Mahallesi’nde düzenlediği seçim toplantısına ailesi de katılarak kendisine destek verdi. Hüseyin Gürlesin’in eşi Derya Gürlesin, ikiz kardeşi Hasan Gürlesin, annesi Saadet ve babası Ramazan Gürlesin de toplantıya katıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’la birlikte Atalar Mahallesi’nde oturan vatandaşlarla buluşan Hüseyin Gürlesin’i ikiz kardeşi Hasan Gürlesin de yalnız bırakmadı. Birbirlerine çok benzeyen Hasan ve Hüseyin Gürlesin toplantıya katılanların da ilgi odağı oldu.
Çorap ve iç giyim üretimi yapan Hasan Gürlesin, zaman zaman başkan adayı zannedilirken, toplantıya katılanlar ikiz kardeşlerle birlikte fotoğraf çektirdi. Hasan Gürlesin, aile olarak kardeşiyle gurur duyduklarını ve aile olarak başarılı olması için gereken desteği verdiklerini söyledi.
Atalar Mahallesi sakinlerine Pamukkale’nin biblo kent olacağını söyleyen AK Parti adayı Hüseyin Gürlesin ise “Tarihi güzelliklerin ön planda olduğu Pamukkale’nin ne derece önemli bir yerleşim bölgesi olduğunu göstermek için elimizden geleni yapacağız. Turizm sektörü canlılık kazanacak. İşsiz, aşsız gençlerimiz, hem turizm sektöründe hem de Pamukkale’ye yapılacak diğer yatırımlarla iş imkanlarına kavuşacak. Pamukkale parmakla gösterilen bir ilçe olacak” dedi.

ONB(İÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)