Cem ULUCAN/AYDIN, () - CUMHURBAŞKANI adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek vermek isteyen AK Partililer, Aydın'ın Efeler İlçesi Ziraat Bankası Şubesi'nde toplanarak, seçim hesabına para yatırdı.
AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten başta olmak üzere, AK Partili Aydın Büyükşehir ile Efeler Belediye Meclis Üyeleri ve partililer, Efeler İlçesi Hükümet Bulvarı üzerinde bulunan Ziraat Bankası şubesine birlikte giderek, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim hesabına bağış yaptı. Banka önünde toplanan partlililere seslenen AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, yatırdığı miktarı açıklamazken, "İnşallah 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkımız milli iradesini sandıkta ortaya koyacak ve bu görevi emin ellere, yani Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edecek. Bizler de yüzde 60 ile ilk turda seçimi kazanacağımızı ifade etmiştik. Bugün de AK Parti teşkilatları ve partililer olarak, Başbakanımıza destek vermek için buradayız. Herkes dilediği kadar bağışta bulunacak. Burada miktarın hiç önemi yok. Türkiye'nin üzerinde oynanan bunca oyunlara karşı, 12 yıldır ileri demokrasi mücadelesi veren Başbakanımıza, temsili bir katılımla bağışlarımızı yapıp, duruşumuzu sergileyeceğiz" diye konuştu.
Banka önünde buluşan yaklaşık 60 AK Partilinin tek tek içeri girerek, 5 TL ile 500 TL arasında bağış yaptıkları öğrenildi.

FOTOĞRAF