Cihan KAYA-Adnan TÜFEKÇİ/ KÖYCEĞİZ,(Muğla),() - BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, Mümine Okur ile Emrah Ak çiftinin nikahına katıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Muğla Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Cavit Okur'ın kızı Mümine Okur ve Turizm işiyle uğraşan Yusuf Ak ile Şefika Ak'ın oğlu Emrah Ak'ın nikah törenine katıldı. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan kıydığı nikahta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, gelin Mümine Okur'un şahitliğini, damat Emrah Ak'ın şahitliğini ise Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar yaptı. Evliliğin önemine değinip, sabır gerektiren günlerin olabileceğini belirten Arınç, "Mümine yavrumuzun babası ile arkadaşız kızımız ve oğlumuz birbirlerine çok yakışmışlar. Allah kem gözlerden saklasın" dedi.
Evliliğin kutsallığına çok inandığını dile getiren Arınç, "Evlilik, aile yuvası ve nikah bizler için çok önemli. Tabi evliliğin her günü böyle sevinçli ve coşkulu olmayabilir. Hayat imtihanlarla doludur. Zaman zaman sabır gerektiren ve zorluklardan kaçmayı gerektiren günler yaşanabilir. İnşallah Mümine ve Emrah birbirlerine her gün daha çok bağlılık duyarak, sabır göstererek, o zorlukları da aşarlar" diye konuştu.
Başbakan Yardımcısı Arınç, evlilik cüzdanını geline, Alanya Belediyesi'nin hediyesi yemek kitabını ise damada verdi. Arınç, gelin ve damadın aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAF