OSMANİYE'den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için Ankara'ya yürüyen eski Ticaret Borsası Başkanı İmam Hüseyin Çelik ayakları su toplayınca hastanelik oldu.
İstanbul merkezli olarak yapılan 17 Aralık'taki operasyona tepki ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla Osmaniye'den yaya olarak yürüyüşe geçen Osmaniye Ticaret Borsası eski Başkanı İmam Hüseyin Çelik, Adana'nın Ceyhan İlçesi'ne ulaştı. Sırtında Türk bayrağı, boynunda pankartla D-400 karayolunda 35 kilometre yürüyen Çelik'i, Ceyhan'da bir grup AK Partili karşıladı. Çelik, kontrol için Ceyhan Devlet hastanesine götürüldü. İmam Hüseyin Çelik'in yorgunluk ve yürümekten ayaklarının su topladığı anlaşıldı. Çelik sağlık kontrolünün ardından yaptığı açıklamada, operasyonlarla Başbakan Erdoğan'a zarar vermeye çalışıldığını ileri sürüldü. Çelik, Başbakan Erdoğan'a destek için yorulmadan usanmadan Ankara'ya kadar yürüyeceğini söyledi.
İmam Hüseyin Çelik, Ceyhan Devlet Hastanesinde bir gün tedavi gördükten sonra yürüyüşe destek verenlerle vedalaşarak, Adana'ya gitmek için yola çıktı.