BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla Osmaniye'den Ankara'ya yürüyen 'İmam' olarak tanınan Hüseyin Çelik Şereflikoçhisar'a ulaştı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla 2 Ocak'ta Osmaniye'den Ankara'ya doğru yürümeye başlayan Çelik, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ ve AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri tarafından karşılandı.
Osmaniye Ticaret Borsası eski Başkanı olan aynı zamanda Osmaniye İmam Hatip Lisesi mezunu olan, 12 Haziran 2011 genel seçimlerine AK Partiden Osmaniye Milletvekil aday adayı olmak için Borsa'daki görevinden istifa eden Hüseyin Çelik, geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oyunlar oynandığını söyledi. Bu oyunların gelecekte Erdoğansız bir iktidar için oynandığını ifade eden Çelik, şöyle dedi:
"17 Aralık'tan bugüne kadar kim kazandı? Bu oyunu oynayan dış güçler ve destekçileri milyar dolarları ceplerine indirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz. Söz de, karar da bugün itibariyle milletindir, faiz lobilerinin değildir. Biz Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’yi Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanını yedirmeyeceğiz. Çünkü önümde yazıldığı gibi ‘Ustam izindeyiz seni yedirmeyeceğiz’ sen hiç canını sıkma. Bu aziz millet arkanda duruyor, dimdik duruyor. Siz dik durun, eğilmeyin, bükülmeyin."
Çelik, açıklamasının ardından Ankara istikametine yola devam etti.