CUMHURBAŞKANI adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında yarın önce Aydın, ardından Muğla'da miting yapacak. Hazırlıklarını tamamlayan her iki kentte bazı cadde ve sokaklar güvenlik önlemi nedeniyle ulaşıma ve parka kapatılacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında yapacağı mitingler öncesi her iki kentte de hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Erdoğan'ın önce Aydın'da saat 15.00'te vatandaşlara sesleneceği belirtildi.
YOLLAR ULAŞIMA KAPATILACAK
Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, Adnan Menderes Bulvarı Abide Kavşağı ile Kıbrıs Cadde Kavşağı arası, Hükümet Bulvarı Alt Kesim Ramazanpaşa Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası, İstiklal Caddesi 7 Eylül Caddesi Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası, Gençlik Caddesi Sağlık Müdürlüğü Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası, İstasyon Bulvarı Askerlik Dairesi Başkanlığı Kavşağı ile Beycamii arası ve İstasyon Meydanı'nın yarın saat 07.00 ile 18.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ayrıca Batı Gazi Bulvarı Kız Meslek Lisesi Kavşağı ile Ramazanpaşa Kavşağı arası, Hükümet Bulvarı Üst Kesim Ramazanpaşa Kavşağı ile Valilik arası, Vali Konağı Caddesi Kozdibi Kavşağı ile İstasyon Bulvarı Kavşağı arası, İstasyon Bulvarı Askerlik Dairesi Başkanlığı Kavşağı ile Atatürk Bulvarı Hemzemin Geçit arası, Atatürk Bulvarı Ziraatçılar Kavşağı ile Batı Gazi Bulvarı Kız Meslek Lisesi Kavşağı arasının konvoy geçişleri sırasında kısa süreli ulaşıma kapatılacağı belirtildi. Aydın mitinginde 2 bin 200 polisin görev yapacağı kaydedildi. AK Parti İl Başkanlığı'nın yaklaşık 15 bin metrekarelik miting alanında vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için su püskürtme sistemi kurdu. Mitingde 10 bin su dağıtılacağı açıklandı.
HELİKOPTERLE MUĞLA'YA GEÇECEK
Aydın mitingi sonrası helikopterle Muğla Atatürk Stadyumu'na hareket edecek Başbakan Erdoğan'ın, saat 17.30'da Eski Garaj Alanı'nda vatandaşlara sesleneceği belirtildi. Eski Garaj Alanı'na çıkan Şehit Özden Aşınmaz, Recai Güreli, Emek, Mehmet Polatoğlu, Hasan Ercan, Baki Ünlü, Zübeyde Hanım ve Özer Türk caddeleri ile Ethem Serim, Kürkütçü ve Avcılar sokaklarında gün boyu park ve araçla seyir yasağı uygulanacağı açıklandı. Mitingde Muğla merkez ve çevre ilçeleri ile Denizli'den gelecek yaklaşık 2 bin polisin görev yapacağı öğrenildi.