Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kartal Meydanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Toplu Açılış Töreni'ne katılıyor. Erdoğan burada yaptığı konuşmada CHP ve MHP'ye eleştirilerde bulundu. "ÖNCE GEÇMİŞTEKİ KARA LEKELERİ TEMİZLE"
Erdoğan, "1994'deki yolsuzluk içindeki İstanbul'u biz devraldık. Şimdi o CHP, yolsuzluk iddiasıyla partiden attığı bir kişiyi aday yapıyor.
Bunlar mı yolsuzluğu sorgulayacak. Önce geçmişteki kara lekeleri temizle. SSK'nın genel müdürüyken yaptığınız pislikleri temizleyin.
Bunlar yolsuzluğu sorgulayamaz bunlar olsa olsa yolsuzluk yaparlar" dedi. "YARIM SAAT İÇİNDE BU YAYIN DURDU"
"Şu anda da eline belgeler tutuşturup CHP genel müdürünü araç olarak kullanıyorlar" diyen Başbakan Erdoğan, "Paralel örgüt ile CHP ittifak halinde. CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Geçen yine grup toplantısında elinde birşeyler sallayıp duruyor. Unutma senin genel başkanın Baykal ile ilgili görüntülü hazırlık yapanlar senin eline bunları verenlerdir. O zaman ulaştırma bakanıma dedim ki ne yapın edin bu yayını durdurun. Ve yarım saat içinde bu yayın durdu" diye konuştu. "BU İFTİRALAR BU AHLAKSIZ YAYINLAR OLMASIN DİYE YAPIYORUZ"
"Bu paralel örgüt MHP'yi de CHP'yi de parmağında oynatıyor" şeklinde konuşan Başbakan Erdoğan, "2010 yılında kaset komplosu sıradan bir olay değildi. Eski genel başkan gitti yeni genel başkan geldi. Şimdi internet ile ilgili bir çalışma yapıyoruz. Bu iftiralar bu ahlaksız yayınlar olmasın diye yapıyoruz" ifadesini kullandı.