BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde Bandırma Ticaret Odası (BTO) meslek komiteleri, alt yapı sorunlarını masaya yatırdı.
Bandırma Ticaret Odası Başkanlığı bünyesinde kurulan inşaat sektörünün ağırlıklı olduğu 4. Meslek Komitesi Başkanlığı, UEDAŞ (Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi) Bandırma İşletme Müdürü Tayfun Çırak ve Türk Telekom Bandırma İşletme Müdürü Hüseyin Alpoğan'ı Şubat ayı toplantısına davet ederek sorunlarına çözümler aradı.
Komite Başkanı İsmail Akgün, “İlçede yaklaşık olarak 300 müteahhit bulunmaktadır. Müteahhitlerin konut yapımları sırasında yatırımcı kuruluşlarla zaman zaman alt yapı konusunda sıkıntılar yaşadığı bir gerçek. Bu sıkıntıların çözümü konusunda yatırımcı kuruluşların temsilcilerini komisyon toplantılarımıza davet ederek sorunlar ve çözüm yollarını karşılıklı olarak ele alıyoruz. Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Bandırma İşletme Müdürü Tayfun Çırak ve Türk Telekom İşletme Müdürü Hüseyin Alpoğan bu kapsamda toplantımıza katıldılar" dedi.
Bir bölümü basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Bandırma İşletme Müdürü Tayfun Çırak ve Türk Telekom İşletme Müdürü Hüseyin Alpoğan'ın 2014 yılında yapılacak çalışmalar konusunda komite üyelerini bilgilendirdikleri öğrenildi. IA/(FK)(Fotoğraflı)