BALIKESİRSPOR’un sahasında Samsunspor’la 2-2 berabere kaldığı maçta Belediye Başkanı MHP'li İsmail Ok ile İl Emniyet Müdürü Feridun Boz arasında yaşanan gerilimin yankıları sürüyor.
Ev sahibi takımın attığı golden sonra büyük sevinç yaşayan Başkan Ok’a, "Otur yerine" dediği iddia edilen Emniyet Müdürü Boz, "Bu konuda konuşmam doğru olmaz. Biz üst düzey yöneticiyiz. Kendi aramızda hallederiz" diye konuştu.
Belediye Başkanı İsmail Ok, dün maçtan sonra yaptığı açıklamada, hemen arkasında oturan İl Emniyet Müdürü Feridun Boz’un sürekli olarak Balıkesirsporlu futbolcuları eleştirdiğini öne sürüp, "Emniyet müdürlerinin niye sürüldüğü, yargıya niye bu kadar baskı yapıldığı bugün ortaya çıkıyor. Balıkesirspor'un emeği çalınırken, Emniyet Müdürü de bizim futbolcuları 'Herşeye itiraz ediyorlar' diye eleştiriyor. AK Parti paralel devletten bahsediyor. İşte paralel devlet kendini bugün Atatürk Stadı'nda göstermiştir. O da Balıkesir’e yeni atanan emniyet müdürüdür. Emniyet Müdürü devletin emniyet müdürü olmadığını göstermiştir. Böyle bir emniyet müdürü, benim yanımda emniyet müdürü değildir" dedi.

CY(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)