ADANA'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Gönüller Derneği tarafından, hastanede yatan çocuklar için yılbaşı  kutlaması düzenlendi. ABD'li askerler de Noel Baba olarak etkinliğe katıldı.
Dernek tarafından organize edilen etkinlikte, Balcalı Hastanesi'nde tedavi olan hasta çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Eğlenceye dernek üyeleri de katıldı. Hastalıklarını unutan çocuklar sahnede uzun süre dans ederken, anne ve babaları ise çocuklarının mutluluklarını izledi. Hastane Gönüllüleri Dernek Başkanı Güngör Uysal, "Yoğun bir şekilde tedavi gören evlatlarımızın acılarını biraz olsun azaltmak için bu eğlenceyi hazırladık. Hepsi çok mutlu oldu, çok sevindi. Dertlerini kederlerini bir az olsun hafiflettiğimizi görmek bize en büyük armağan" dedi.
ABD'Lİ ASKERLER NOEL BABA OLDU
Hastane Gönüllüleri Dernek Başkanı Güngör Uysal'ın özel olarak davet ettiği, İncirlik Hava Üssü'nde görevli askerler de hasta çocuklara Noel Baba kılığında moral verdi. Çocuklar ile birlikte şarkı söyleyen ABD'li asker Josh Ockens, organizasyonda yer almaktan çok mutlu oluğunu söyledi.
Noel Baba çocuklara hediye dağıtırken, dernek yetkilileri de eğlenceye katılamayan çocukları yataklarında ziyaret ederek, hediyelerini verdi.