EDİRNE’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde mide kanseri tedavisi gören, Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın 66 yaşındaki kardeşi Cemal Unakıtan, bu sabah hayatını kaybetti. Eski Camii de düzenlenen ve Kemal Unakıtan’ın da katıldığı cenaze namazının ardından kardeş Unakıtan'ın cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın 66 yaşındaki kardeşi emekli öğretmen Cemal Unakıtan, 2 yıl önce yakalandığı mide kanseri rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti. Evli ve 1 kız babası olan Cemal Unakıtan’ın için Eski Camii de ikinci namazının ardından cenaze namazı kılındı. Acı haberi alıp Edirne’ye gelen Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan camii bahçesinde taziyeleri kabul etti. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Unakıtan, kardeşinin 2 yıldır mide kanseri rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi. Cenazeye, hayatını kaybeden Cemal Unakıtan’ın eşi Nilgün, kızı Nilay Unakıtan ile Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve çok sayıda yakını katıldı.
Kemal Unakıtan, ikinci namazının ardından kardeşi için tabutu önünde saf tutarken göz yaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazının ardından kardeşinin tabutunu araca kadar taşıyan Kemal Unakıtan daha sonra Acıçeşme Mezarlığı’na Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in makam aracıyla gitti.
Cenaze aracıyla Acıçeşme Mezarlığı’na getirilen Cemal Unakıtan ise gözyaşlarıyla toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI