Özgür ALTUNCU -Ünsal ÇAKIN/İSTANBUL, () EYÜP Belediyesi tarafından yapılan nikah sarayının açılış törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhalefeti eleştirdi. "Ey tuzak kuranlar, ey plan yapanlar, ey bu milletin kaderiyle oynamak isteyenler, ne yaparsanız yapın bu milleti de, bu devleti de biz yücelteceğiz" dedi.

AK Partinin milletin ortak partisi , ortak hayallerinin ve hedeflerinin öncüsü olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, "Ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli, 11 yıl önce sadece AK Partililere değil, MHP'li, CHP'li kardeşlerimize de eziyet ediyordunuz, süründürüyordunuz. Almanya'da ne varsa Türkiye'de de o var. Almanya, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olabilir. İsrail rahatsız olabilir. Ey halkçıyım diye geçinen CHP, sen niye rahatsız oluyorsun? Ey Milliyetçiyim diye geçinen MHP sen neden rahatsız oluyorsun?" dedi.

T.C ELEŞTİRİSİ
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dile getirdiği 'T.C'den rahatsız oluyorlar' eleştirisine yanıt verdi. "T.C.'den rahatsız olan ben değilim sensin" diyen Müezzinoğlu, bakanlığının Sudan'da açtığı hastaneyi örnek vererek, "Türkiye Cumhuriyeti'nin yaptığı hastaneyi 15 gün önce ben açtım. Sudan'ın nerde olduğunu bilmeyebilirsiniz. Somali'nin nerde olduğunu bilemeyebilirsiniz. Ama orada biz Türkiye diyoruz. Türk milleti diyoruz. Bize çamur atarak bu hizmetleri gizleyemezsiniz. Bu milletle artık oynamayacaksınız. Bu milletin yarınları 31 Mart sabahı farklı olacak. AK Parti yine gümbür gümbür gelecek."

ÇANAKKALE ZAFERİ PLATOSUNU GEZDİ
Kurdele keserek açılış yapan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ardından nikah sarayının bahçesine kurulan 18 Mart platosunu gezdi. Müezzinoğlu hatıra defterini de imzaladı.

ÖA (MK) (FOTOĞRAF)