Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Pendik'te Arif Nihat Asya Kültür Merkezi'nin açılışını yaptı. AK Parti İstanbul Milletvekillerinin de katıldığı açılış öncesi konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Arif Nihat Asya'nın 'Bayrak' adlı şiirini okudu. "EY KILIÇDAROĞLU SEN RÜYANDA AMBULANS UÇAK GÖREBİLİYOR MUYDUN?"
Daha sonra kürsüye çıkan bakan Müezzinoğlu, "Bu milletin hak ve hukukunu koruyoruz. Bu milletin muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe gitmesi için gece-gündüz çalışıyoruz. Onun için Sağlık Bakanlığı olarak diyoruz ki bu ülkenin ambulans uçakları olacak. Ey Kılıçdaroğlu sen rüyanda ambulans uçak görebiliyor muydun? Sen SGK genel müdürlüğü yaptığın zaman vatandaşımız 10 kuruşluk ilacı bulabiliyor muydu? Ambulans helikopter nedir biliyor musun? Kazakistan'da kaza yapan TIR şoförümüzü ambulans uçağımız alıp getiriyor. Bütün engelleri vatandaşımızın önünden kaldırdık. Recep Tayyip Erdoğan şu cümleyi söyledi: 14 Ağustos 2011'de "Türkiye'de hiç birşey eskisi gibi olmayacak" dedi. "KENDİLERİNİ ÇOK SEVDİĞİMİZ GÖNÜL DOSTU KARDEŞLERİMİZİN BEYİN TAKIMINA RAĞMEN BAŞARACAĞIZ"
Kapalı kapılar ardında kurulan senaryoların tutmayacağını ifaden Bakan Müezzinoğlu,"Çünkü Erdoğan var. AK parti var. AK parti kadroları var ve inşallah 3. köprü, 3.havalimanı da, Kanal İstanbul da, şehir hastaneleri de, 2 trilyon dolarlık milli bütçesiyle 2023'te Türkiye o hedeflere gidecek. Onu da Erdoğan, AK parti kadroları başaracak. Çünkü biz bu milletin dününü biliyoruz. Bu milletin tarihini biliyoruz. Bu milletin Viyana kapılarına kadar hangi ruhla gittiğini biliyoruz. Onun için inşallah 2023'te her ne kadar Amerika istemese de her ne kadar Almanya rahatsız olsa da her ne kadar Fransa, İngiltere, Kanal İstanbul'u istemese de 3. havalimanından rahatsız olsa da bunu başaracağız. Kılıçdaroğlu'na rağmen başaracağız. Bahçeli'ye rağmen başaracağız. Kendilerini çok sevdiğimiz gönül dostu kardeşlerimizin beyin takımına rağmen başaracağız inşallah" şeklinde konuştu.