Burak GEZEN- Ersan KÜÇÜKKURU/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'deki programı nedeniyle geceyi kentte geçiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, güne sabah namazını kılarak ve cami avlusunda çorba içerek başladı. Müezzinoğlu, ardından da ayağının tozuyla Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisi'ni denetledi.
Çanakkale'ye dün akşam saatlerinde gelerek Ezine Devlet Hastanesi'nin açılışını yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, akşam da Kolin Hotel'de sağlık çalışanlarıyla yemekte bir araya geldi. Geceyi Çanakkale'de geçiren Bakan Mehmet Müezzinoğlu, sabah namazı için saat 06.10'da Necip Paşa Camiine geldi. Vali Ahmet Çınar, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı ve Milletvekili Mehmet Daniş, Emniyet Müdürü Yılmaz Özden ve partililerle birlikte sabah namazını kılan Bakan Müezzinoğlu, cami çıkışında protokol üyeleri ile birlikte kendisine ikram edilen mercimek çorbasını içti. Genelde güne erken başladığını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, Çanakkale'ye gelmişken cemaati görmek istediğini dile getirdi. Cami avlusunda cemaatle sohbet etti.
Bakan Mehmet Müezzinoğlu daha sonra beraberindekilerle birlikte saat 07.00'de Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni denetledi. Yaklaşık 15 dakika hastanede kalan Müezzinoğlu, daha sonra tekrar Kolin Hotel'e gitti. Bakan Müezzinoğlu, Çanakkale Devlet Hastanesi temel atma törenine de katılacak.

BG,EK (AÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)