MARDİN'de 'Daşi Aşireti'nin ileri gelenlerinden işadamı Ahmet Çelik'in oğlu Gökhan Çelik'in düğününe eşi ile birlikte katılan İçişleri Bakanı Muammer Güler, "Sayın başbakanımın evlilere 3 çocuk yapın tavsiyesi var. Ama ben bir şey diyemem çünkü burası Mardin" dedi.
Müteahit Ahmet Çelik'in birlikte iş yaptığı oğlu Gökhan Çelik, Denizlili, öğretmen Selin Süzün ile bir ötolde yapılan düğünle dünya evine girdi. Düğüne İçişleri Bakanı Muharrem Güler ile eşi Neval Güler, Mardin Valisi Ahmet Cengiz ve eşi Vehibe Cengiz, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile partililer ve bazı Sivil Toplum Örgütü temsilcileri de katıldı. Şanlıurfa'dan gelen saz ekibinin Türkçe, Kürtçe ve Arapça türkülerle coşturduğu düğünde, İçişleri Bakanı Muharrem Güler'in eşi Neval Güler, gelin, damat ve davetlilerle birlikte halay çekti. 
İçişleri Bakanı Muharrem Güler, "Sayın başbakanımız evlilere 3 çocuk yapması konusunda tavsiyelerde bulunuyor. Ama ben burada bir şey diyemem. Çünkü burası Mardin'dir" sözleri herkesi güldürdü. Düğünde, Ak Parti Mardin il yönetiminde bulunan Süleyman Çelik ise Bakan Muammer Güler'e kehribar tespih hediye etti.