Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), () - ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde muhtarlar ve sivil toplum örgütü başkanlarıyla sabah kahvaltısında buluştu. Bakan Eroğlu'nun hükümetin icraatlarını anlattığı sırada mikrofonun şarjının bitmesi üzerine "Görüyorsunuz işte bizim enerjimize pil bile dayanmıyor" esprisi, toplantıya katılanları güldürdü.
Aydın ve ilçelerinde bir dizi ziyarette bulunmak ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelmek üzere kente gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, programının 2'inci gününe Nazilli'den başladı. Bakan Eroğlu, ilçede muhtarlar ve sivil toplum örgütü başkanlarıyla sabah kahvaltısı yaptı. Kahvaltı sonrası Bakan Eroğlu, restoran bahçesine yanaştırılan otobüsteki ses sisteminden bakanlığı tarafından il genelinde yapılan yatırımları anlatmaya başladı.
Konuşmaya başlamasından bir süre sonra mikrofonun şarjının bitmesi üzerine Bakan Eroğlu, "Görüyorsunuz işte bizim enerjimize pil bile dayanmıyor" esprisi yaptı. AK Parti Aydın İl başkanı Sadık Atay mikrofonla ilgilenirken, Bakan Eroğlu mikrofonsuz konuşmasını sürdürdü. Bakan Eroğlu'nun esprisi, toplantıya katılanları güldürdü. Korumaların seyyar bir amfi ve mikrofon getirilmesinin ardından Bakan Eroğlu, konuşmasına bu şekilde sürdürdü.
Bakan Eroğlu, hükümetin icraatlarını anlattıktan sonra muhtarlara söz verdi. Bakan Eroğlu toplantının ardından uzun çarşıda esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Cuma namazını Koca Cami'de kıldı.

FOTOĞRAFLI