Nedim KOVAN/FATSA (Ordu), () - ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün Ordu'ya gelerek Fatsa İlçesi'nde kızı Merve Eroğlu Uşun'un resim sergisi açılışına katıldı.
Damadı İhsan Uşun'un memleketi Ordu'nun Fatsa İlçesi'ne gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda kızı Merve Eroğlu Uşun'un resim sergisi açılışını yaptı. Açılışa Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, İhsan Şener ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. Damadının Ordulu olduğunu belirterek, kızı Merve Eroğlu Uşun'un yaptığı 93 adet yağlı boya resimlerinin sergilendiği salonun açılışını yapıp, inceleyen Bakan Eroğlu, "Buradan elde edilecek gelir tamamen eğitim maksatlı Kuran Kursu'na bağışlanacak. Daha önce gelince görmüştüm inşaatın eksiklikleri vardı. Kızım böyle bir çalışma yaptı. Tamamen bağış olacak. Hayır kurumunun makbuzları da var" dedi.
Merve Eroğlu Uşun ise 93 eseri 6-7 aylık bir çalışma sonucunda yaptığını, elde edilecek gelirin ise Fatsa İslamdağı Çatak Kuran Kursu inşaatına bağışlanacağını söyledi. Bakan Veysel Eroğlu sergilenen 400 TL'lik İstanbul Kız Kulesi resmini satın aldı. Bakan Eroğlu açılışa katılan Ordu Valisi Kenan Çiftçi ve protokol mensuplarına dikmeleri için günün anısına hatıra fidanları verdi daha sonra da karayoluyla Ordu Valiliği'ne hareket etti.

NK(MS/AK) (FOTOĞRAFLI)