BAKAN EROĞLU'NDAN, PEŞKEŞ İDDİALARINA TEPKİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Köyceğiz ve Dalaman ilçelerindeki toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Dalamanvdaki Törenin ardından Bakan Eroğlu, vatandaşlara seslendi. Bakan Eroğlu'nun yaptığı konuşmada Muğla Milletvekilleri Prof Dr. Yüksel Özden, Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Köyceğiz ve Dalaman Belediye Başkan Adayları ve Meclis üyesi adayları yanı sıra çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

"HİZMETLERİ KISKANLANLAR KOMPLO KURUYOR"

Yatırımlar için eskisi gibi kesik ödenek ile temel atma devrinin sona erdiğini, Muğla'ya 11 yılda en fazla yatırım yapan bakanlık olduklarını belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu şunları söyledi:

"20 adet temeli atılacak, 5 adet de açılışı yapılacak tesis var. Ama biz bunların çoğunu paket yaptık. Bu tesislerin toplam maliyeti 131 milyon 760 bin TL. Eskiden temel atılıyordu, eski para ile 1 milyon, yeni para ile 1 TL ödenek ayrılıp öyle bırakılıyordu. Şu anda yıldırım hızı ile bütün Türkiye'de destanlar yazıyoruz bunu kıskananlar montaj kasetler ile Hükümetimizi ve Başbakanımızı hedef alıyorlar. Biz bunların hesabını sizlerinde desteği ile 30 Mart'ta soracağız. Soruyorum size CHP ve MHP bu güne kadar ne yapmışlar. Onlar 40-50 yılda bu ülkeye yapamadıklarını bizim hükümetimiz Ak Parti nin belediyecilik ve yöneticiliği sayesinde 11 yılda yaptık. Kim yapacak bu işleri SGK'yı batıran kişi mi yapacak onların döneminde işçinin emeklinin parası ödenemiyordu"

Cihan KAYA / DALAMAN (Muğla) ()

CK(KÖ/SSA) (FOTOĞRAFLI)