Özgür ALTUNCU -  Ünsal ÇAKİN / İSTANBUL, () Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ı düşmekten koruma polisi kurtardı.
İstanbul Yeşilköy Fuar Merkezi'nde 4'üncüsü düzenlenen Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın açılışına Bakan Elvan'ın da katılımıyla yapıldı. Açılış töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti hükümetleri döneminde yük olmaktan çıkıp yük aldığını söyleyerek, "11 yılda 1724 km yeni demiryolu yaptık. 2 bin 500 km'lik kısmın yapımına da devam ediliyor. 2023 yılına kadar çok büyük hedeflerimiz var. Bu hedefleri teker teker hayata geçireceğiz" diye konuştu.
Konuşmasını bitirip kürsüden inen Bakan Elvan düşme tehlikesi geçirdi. Genç korumasının çevikliği bakanı düşmekten kurtardı. Gülümseyerek yerine geçen Bakan Elvan kürsüden yapılan "Sayın Bakanım sizi bırakmayalım" anonsu üzerine yeniden kürsüye çıkıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Fuarın açılışını kurdele keserek yapan Bakan Elvan standları gezerek bilgi aldı.
(BB) (FOTOĞRAFLI)