HER ZAMAN GERÇEKLERLE YÜRÜDÜK
Hatay'da ilk olarak Valiliği ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Vali Celalettin Lekesiz 'Ney' hediye etti. Kılıç, daha sonra Meclis Kültür Merkezi'ne geçerek Hatay'ı uluslararası sportif yarışmalarda temsil eden sporcuların ödüllendirildiği törene katıldı.
Burada yaptığı konuşmada sporculara seslenen Bakan Kılıç, "Sizlerden bir tek ricam var. Başarınız her zaman gerçek başarı olsun, ahlaklı başarı olsun, kendi gücünüzle çalışmanızla elde ettiğiniz başarı olsun. Neyi kastettiğimi biliyorsunuz. Doğal yollardan elde edilen başarılar ömür boyu süren başarılardır" dedi.
Konuşmasında 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Kılıç, "Biliyorsunuz şu anda bir seçim atmosferi yaşıyoruz. Fakat seçim içerisinde de yaptığınız çalışmaların, söylediğiniz sözlerin dikkatli olması gerekir. Örneğin dün yanlış bir bilgiyle, yalan bilgiyle Başbakanımızın yoğun bakımda olduğunu söyleyenler oldu. Dün iki miting yaptı, bugünde Balıkesir'deydi. Çok enteresan bir yorum gördüm internette, 'Tıp o kadar ilerlemiş ki sabah yoğun bakıma, öğleyin de mitinge' diye. Bu tip yalanlardan da uzak durursak çok iyi olur. Gerçeklerle yürüyoruz. Biz her zaman gerçeklerle yürüdük, gerçeklerle yürümeye de devam edeceğiz. Eserlerimizi de görüyorsunuz" diye konuştu.
Daha sona Bakan Kılıç, Vali Celalettin Lekesiz AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin başarılı sporculara ödüllerini verdi. Ödül törenin ardından Bakan Akif Çağatay Kılıç ve beraberindekiler Antakya Günyazı bölgesinde yapılacak olan Hatay Jimnastik Salonu'nun temelini attı.
Ramazan ÇELİK/HATAY, ()

(ÖK/SS) (FOTOĞRAFLI)