ÇANKIRI’nın Kurşunlu İlçesi’nde internet sitelerindeki haberlerden derlenen sergi açıldı. 
Vergi Dairesi eski Müdürü, vergi müfettişi Ömer Lütfi Özenç, 1 yıl içerisinde 8 farklı konu başlığında topladığı haber çıktılarından oluşan sergi hazırladı. Sergide Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, uluslararası ilişkileri, iktidarın halkı ikna etmek için kullandığı dini figürler, yabancılar lehine çıkarıan kanunların yanı sıra Kurşunlu İlçesi'nden şehit düşen güvenlik görevlileri, PKK ile yapılan görüşmeler, Türkiye ekonomisi ve yolsuzluklara ilişkin 350 haber yer aldı.
Yüksek Seçim Kurulu kararları doğrultusunda görevinden istifa ettiğini belirten Ömer Lütfi Özenç, kontenjandan MHP Kurşunlu Belediye Meclis Üyeliğine aday olduğunu  söyledi. Özenç, Türkiye’nin son yıllarda içinde bulunduğu olumsuz tabloyu böylesine ilginç bir yöntemle vatandaşlara duyurmak için hazırladığı sergiyi duyan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin programında değişiklik yaparak Kurşunlu’ya da geldiğini söyledi.
Vergi Dairesi Müdürü ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcıları Derneği'nin (GİMDER) Genel Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Şube Başkanlığı, İstanbul’daki Çankırı Dernekler Federasyonu'nun (ÇANDEF) kurucu Genel Başkanlığı'nı da yapan Özenç, sergi ile ilgili şöyle dedi:
"Türkiye'de gündem sık değişiyor. Yurtta ve yurt dışında olumsuz gelişmeler oluyor. Halkı bu konuda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla böyle bir çalışma yaptım. MHP Genel Başkanı sayın Bahçeli sergiyi açtıktan sonra son derece ilginç bulduğunu ve bu sergiyi istediğini söyledi. Sayın genel başkanın bu isteği üzerine 'Bana bir rozet takarsanız olur' diyerek kabul ettim. Kendileri de bana MHP rozetini taktılar. Haber sergisinin ülkede olup bitenler konusunda vatandaşın bilgilendirilmesi bakımından etkili bir yöntem olduğunu ve ülke genelindeki seçim bürolarına dağıtılması konusunda gayret sarf edeceğini söyledi. Kurşunlu’dan başlattığımız ve vatandaşı uyandıracağını düşündüğümüz serginin önümüzdeki günlerde Türkiye geneline yayılacağını umuyorum."
Ömer Lütfi Özenç’in sergisi 30 Mart 2014 tarihine kadar açık kalacak.