GECE MİTİNGLERİ YAPTI
Didim'de halka seslendikten sonra Germencik'e geçip burada esnafı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra partisinin İncirliova İlçe Başkanlığı'na geçti. Burada toplanan kalabalığa kısa bir konuşma yapan Devlet Bahçeli'nin gündüz programlarının aksaması ile Aydın Merkez’de saat 18.30’da başlaması beklenen mitingi 19.20’de başladı.
İstasyon Meydan’ında toplanan binlerce Aydınlıya seslenen Bahçeli, "45'nci yıldönümünü kutladığımız MHP, ilkeli, temiz yönetim, temiz siyaset anlayışıyla varlığını sürdürürken, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde dava insanlarımızla yarışa katılmaktayız. Milletin yüksek teveccühü, Aydın’da ilçeler ve Merkez Efeler’in şuan ki durumu MHP’nin zaferini kutlayacaktır. Efeler adayımız da fidanken çınara doğru kıvrılan, tecrübesi, dava insanlığıyla Recep Taner’dir. Bizim Recebimiz Efe’dir, başkasına benzemez. Sandığa gittiğinizde uzun bir oy pusulası gelecek. En sonunda üç hilal var. Kuradan ora çıktı, belki bunda bir hikmet var. Gönül gözüyle değerlendirirsek Milliyetçi Hareket Partisi milletimin en son ümidi olmuştur. Oyunuzu üç hilale, üç defa vurun. Ali Uzunırmak, Recep Taner ve MHP için vurun" dedi.
SIKIŞTIMI MENDERES’E, ÖZAL’A SIĞINIYOR
Başbakan Erdoğan'ı "Siyasi iktidarın yüz karası" diye niteleyen Bahçeli, "Yolsuzluk ve rüşvetten başka bir şey konuşmuyor. Var mı, yok mu, kim bilecek? Sen iktidar değil misin? 11 yıldır başbakan değil misin? Her şeyin kendi iktidarında başladığını söylüyor. Sıkıştığında ya Adnan Menderes’e, ya da Özal’a sığınıyor. Her değeri istismar ediyor. Bu millete hizmet etmiş değerli şahsiyetleri, merhumları istismar ediyor, sığıyor. Bu nasıl bir yönetimdir? Başbakan 'hayır için toplandı’ diyor. Hakim tahliye ediyor, yurtdışına çıkma yasağı koymuyor. Şurada küçük bir vergi yasağını delseniz yurtdışı yasağı konuyor. Türkiye’de yolsuzluk ve rüşvet tehlikeli bir konuma gelmiştir" diye konuştu.

Tufan HAMARAT-Cem ULUCAN/ AYDIN, ()

TH,CU (KÖ/RT) (FOTOĞRAFLI)