BODRUM'DAN AYRILDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaptığı ziyaretlerin ardından Konacık Beldesi'nde MHP Belde Teşkilat Başkanı Burak Söğütlü'nün evine gitti. Söğütlü'nün 45 günlük 'Uzay' adlı erkek bebeğine altın takan Bahçeli, kapalı pazaryeri ve Cem evi ile çevre düzenleme çalışması süren Sariye-Saffet Çebi Camii'ni gezdi. Beraberindekilerle Gündoğan Belediye Başkanı MHP'li İbrahim Bilgi'yi de ziyaret eden Bahçeli, Yalıkavak Beldesindeki Çimentepe balık restorantta partilileri ile yemek yedikten sonra Bodrum'dan ayrıldı.

AYDIN'DA MOLA VERDİ

Karayoluyla Ankara'ya hareket eden Bahçeli, Aydın'da mola verdi. Aydın- Muğla Karayolu'nda bulunan Kahve Bahane tesisleri önünde TBMM İdari Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, 22'inci Dönem MHP Aydın Milletvekili ve MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner ve partililerce karşılandı. Partliler, 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganları ile karşıladıkları Bahçeli'ye sevgi gösterisinde bulundu.

12- 13 MART'TA AYDIN'DA

MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin çay molası vermek için Aydın'a geldiğini belirterek, "Sayın Genel Başkanımız, Muğla dönüşü çay davetimizi geri çevirmeyip, kentimizde mola verdi. Kendisi 12- 13 Mart tarihlerinde iki gün ilimizde olacak" dedi.

BAHÇELİ, "BU HÜKÜMET ÖMRÜNÜ DOLDURDU"

Partililerle çay içip sohbet eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meclisten geçen HSYK düzenlemesinin yanlış bir karar olduğunu belirterek, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin siyasi ömrü dolmuştur. Bu tükenişin başlangıcı 30 Mart olacaktır. 2015 yılında da, milli iradeyle gelmiş, milli iradeyle gidecektir. HSYK düzenlemesi çok yanlış bir karardır. Meclis'ten zorla çıkartılmış bir yasadır. Adalet ve Kalkınma partisi tamamen Hakim ve Savcıları Adalet Bakanlığı'na bağlayarak, yeni bir savunma örgütü kurmuştur" dedi. Bahçeli, yaklaşık yarım saat süren molanın ardından Ankara'ya hareket etti.

Osman URAS, Cem ULUCAN / MUĞLA-AYDIN, ()