BAĞCILAR'da halı ve ev tekstili malzemeleri satan bir iş yerinde yangın çıktı. Alevler yaklaşık 6 saat sonra tamamen söndürülürken, mağazada büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangın sırasında oluşan yoğun dumandan da, çok sayıda vatandaş etkilendi.

Güneşli Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde bulunan halı ve ev tekstili ürünleri satan bir mağazada, dün saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm mağazayı etkisi altına aldı. Yangın nedeniyle iş yerinin bulunduğu bina ve cadde yoğun duman altında kaldı. Alevleri fark eden mahalle sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 6 saat süren çalışma sonrası alevleri tamamen söndürdü. İtfaiyenin çalışmaları sırasında, dükkan Ali Çimen, iş yerinin yanışını gözyaşları içerisinde izledi. Yangın sonrası halı mağazasında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

DUMANDAN ETKİLENEN VATANDAŞLAR AMBULANSTA TEDAVİ EDİLDİ

Yanan iş yerinin bulunduğu binanın üst katlarında oturan apartman sakinleri, yoğun duman nedeniyle evlerinden tahliye edildi. Dumandan etkilenen vatandaşlara, olay yerinde hazır bekletilen ambulanslar içerisinde ilk müdahale yapıldı. Yangından korkan yaşlı bir kadını yakınları sakinleştirildi.

UK(İY) (FOTOĞRAFLI)