İSTANBUL, () EVLENECEK çiftler bu mutlu  günlerini daha da özelleştirmek için gün ay ve yıl tarihlerinde birbirine benzeyen rakamlı günleri seçiyorlar. Her yıl bir kaç tarihin benzerliği nedeniyle nikah salonlarına başvurular artıyor. Bunlardan bir tanesi de 04.04.2014 tarihi. Bağcılar Belediyesi Evlendirme Şefliği’ne bu tarihte evlenmek için yoğun bir başvuru yapıldı.
Bağcılar Belediyesi, Evlendirme Şefliğine 04.04.2014’te tarihinde yaklaşık 60’ı aşkın çift başvuru yaptı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, mutluluk dileklerinde bulunduğu çiftlerin nikahları Halk Sarayı Nikah Salonu ve Güneşli Nikah Salonu’nda kıyılacak. İki nikah memurunun kıyacağı nikahlar, yoğunluk nedeniyle geç saatlere kadar sürecek.
Yılda birkaç kez bu tür yoğunluğun olduğunu belirten Başkan Lokman Çağırıcı, “Genç çiftler, evlenme tarihlerini özellikle birbirine benzeyen rakamlı tarihleri seçiyorlar. 04.04.2014 tarihinde evlenmek için 60’ı aşkın çift başvurdu. Ayrıca 14.04.2014 tarihinde de nikah kıydırmak için başvuruların yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyor” dedi.

(FOTOĞRAF)