İSTANBUL, () YENİDEN Bağcılar Belediye Başkanı seçilen Lokman Çağırıcı, gecenin ilerleyen saatlerinde binlerce kişi tarafından karşılandı. Bağcılar Meydanı’nda hemşehrilerine teşekkür eden Çağırıcı, “Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi gururlanıp kibirlenmeden işimizin başına dönecek, hizmetimize devam edeceğiz"dedi. 

Başkan Çağırıcı, şunları söyledi:

“İlk hedefimiz Bağcılar’daki hemşehrilerimizin gönüllerine girmekti. Çok şükür onu da başardık. Seçim sürecindeki heyecanımıza ortak olduğunuz ve İstanbul’un en büyük ilçesi Bağcılar’da bize güzel sonucu yaşattığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Biz, gönül kırmaya değil, gönül almaya geldik. Kimin ne dediği değil, bizim ne dediğimiz önemli, dedik. Başbakanımızın güzel bir sözü vardır; ‘Biz kısa değil uzun maraton koşucularıyız, gelecek seçim için değil, gelecek nesiller için belediyecilik yapıyoruz’ der. İşte biz de böyle diyerek yola çıktık. 30 yıl siyaset ve 15 yıl belediyecilik yaptığım Bağcılar’da sürekli olarak en güzel sonuçları aldık. Bazı gruplar, AK Parti’nin seçimlerde mağlup olması için farklı hesaplar yaptılar. Ancak hiç biri tutmadı" dedi.

Bağcılar’da yaşayan herkesin kendisinin mesai arkadaşı olduğunu söyleyen Başkan Çağırıcı, “Aynı heyecanla, aynı şevkle Bağcılar’ı yine hep beraber yöneteceğiz. Ben, bana oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanıyım” diye konuştu.

MEYDAN’DAKİ KUTLAMAYA ALMANYA’DAN KONUKLAR DA KATILDI
Bağcılar Belediyesi’nin kardeş şehri olan Almanya’nın Hamm Kenti Belediye Başkan Vekili ve çalışanları Başkan Lokman Çağırıcı’ya destek vermek amacıyla Bağcılar’a geldi. Hamm şehri Belediye Başkan Vekili Wolfgang Müller, Almanya’dan selam getirdiklerini söyleyerek, “Lokman Başkanı tebrik ediyorum. Kardeş belediye olarak onunla daha yıllarca çalışacağız  “dedi.

(FOTOĞRAF)