BARTIN'da, babasını öldürdükten sonra başına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son veren astsubay başçavuş 37 yaşındaki Bülent Aydınöz askeri törenle toprağa verildi. Nuriye Aydınöz eşinin ve oğlunun cenazeleri camiye götürülürken, "Ben sizin acınıza nasıl dayanacağım" diyerek ağladı.
Dün, Bartın'ın Güzelhisar Köyü'nde meydana gelen olayda, memleketine tatile gelen İzmir Foça'da görevli deniz astsubay başçavuş Bülent Aydınöz tartıştığı babası Recep Aydınöz'ü tabancasıyla vurarak öldürdükten sonra, kendi başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.
Bülent ve Recep Aydınöz'ün cenazeleri bugün Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan köye getirildi. Evin önünde dualar okunduktan sonra Recep Aydınöz'ün cenazesi köylüler tarafından, astsubay Bülent Aydınöz'ün Türk bayrağına sarılı tabutu ise askerler tarafından caminin avlusuna götürüldü. 60 yaşındaki Nuriye Aydınöz ve oğlu Serkan Aydınöz gözyaşlarına boğuldular. Nuriye Altınöz cenazelerin camiye götürüldüğü sırada, "Ben sizin acınıza nasıl dayanacağım. 'Anne ben seni çok seviyordum' diyordun oğlum, beni bırakıp gittin" diyerek ağladı.
Cenazeler köy camiinin avlusuna getirilirken, askerler Bülent Aydınöz'ün cenazesinin başında nöbet tuttu. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından Recep Aydınöz'ün cenazesi köylüler, Bülent Aydınöz'ün cenazesi ise askerlerin omuzlarında köy mezarlığına götürüldü. Baba ile oğlu köy mezarlığında yan yana toprağa verildi.