DENİZLİ'deki Pamukkale Ünivresitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Mustafa Karatepe, tedavi gördüğü hastanede kalp krizi sonucu öldü. Doç.Dr. Karatepe'nin yakınları, "İki kez Azrail'e çalım attım' derdi. Maalesef üçüncü çalımı atamadı" diyerek, gözyaşlarına boğuldu.
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Mustafa Karatepe, bir süreden bu yana tedavi gördüğü Honaz Devlet Hastanesi'nde, dün gece kalp krizinden öldü. Aile hekimi Dr. Melda Karatape'nin, eşi son nefesini verdiği sırada yanında olduğu belirtildi. Karatepe'nin ölümü eşi Melda Karatepe ve PAÜ Tıp Fakültesi öğrencisi kızı Melike Karatepe ile yakınları ve meslektaşlarını gözyaşlarına boğdu.
Karatepe için görev yaptığı Pamukkale Üniversitesi'nin Kültür ve Kongre Merkezi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan Rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, şöyle dedi:
"Acımız büyük. Mustafa hocam, tıp fakültemiz başta olmak üzere çeşitli yüksekokullarda alanı ile ilgili dersler veriyordu. Üniversitemizin Etik Kurulu'nda da görev yapan hocamızı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesi, üniversitemiz ve camiamıza emanettir."
Doç.Dr. Karetepe'nin cenazesi, bugün öğleleyin Ulu Camii'de kılınan namaz ardından Servergazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Vali Abdülkadir Demir ve AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar da katıldı.

FOTOĞRAFLI