VAN'da 2 yıl önce meydana gelen depremde enkaz altından çıkarılarak mucizenin adı olan Azra bebek, yakınları ile birlikte olayda yaşamını yitiren babası Sinan Karaduman'ın mezarını ziyaret etti. Aile büyük üzüntü yaşarken, minik Azra'nın babasının mezarı başındaki görüntüsü yürek burktu.
Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depreme henüz 14 günlükken yakalanan ve Erciş'te çöken apartmanın enkazında hayata tutunarak 'umudun' ve 'mucize kurtuluşun' adı olan Azra Karaduman, ailesi ile mezarlık ziyaretinde bulundu. Depremin 2'inci yıldönümü nedeni ile Karaduman ailesi, olayda yaşamını yitiren Sinan Karaduman'ın kabrini olayın yaşandığı saat tam 13.41'de ziyaret etti. Ziyarette minik Azra'nın annesi Semiha Karaduman, babaannesi Gülsade Karaduman, kardeşi İsmail Karaduman ile Sinan Karaduman'ın kız kardeşleri Hatice Özbucak, Esra Aksu ve Zehra Akkaş yer aldı. Karaduman ailesi olayda kaybettikleri oğullarının mezarı başında dua etti. Anne Gülsade Karaduman mezar başında Yasin okudu. Yakınlarının bir hayli üzgün oldukları görüldü.
Minik Azra'nın babası Sinan Karaduman'ın mezarı başındaki görüntüsü yürekleri burktu. Minik Azra, annesi ve yakınları dua ederken ellerini açarak onlara eşlik etti. Bir süre mezarlıkta kalan aile her hangi bir açıklama yapmadı.
23 Ekim 2011 depremine Van Erciş'te oturdukları apartmanda yakalanan Karaduman ailesinden, minik Azra ile birlikte annesi Semiha, dedesi Ahmet, babaannesi Gülsade Karaduman kurtarılmış, minik Azra'nın babası Sinan Karaduman ise yaşamını yitirmişti.