SAKARYA'nın Erenler İlçesi'nde 10 ay önce çöp ev  ihbarı üzerine zabıta ve temizlik ekipleri tarafından 7 kamyon çöp çıkartılan evden,  bugün yine 7 kamyon çöp çıkartıldı. 10 aylık süre içinde topladığı 7 kamyon çöpü evine getiren Şaban T. zabıta ekiplerine tepki göstererek çöplerinin alınmasını istemedi.
Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi Manolya Sokak'ta Şaban T.'nin atık biriktirdiği evinden yükselen koku, mahalle halkının şikayetine neden oldu. Durumu BIMER ve belediyeye bildiren vatandaşlar, yardım istedi. Bunun üzerine Erenler Belediyezi Zabıta ekipleri Şaban T.nin evine geldiklerinde evdeki atık maddeler ve çöpleri görünce şaşırdı.
Son olarak geçen yıl Mart ayında temizlik yapılan ve 7 kamyon çöp çıkartılan evde zabıta ve temizlik ekipleri evin her köşesinde atık ve çöpler buldu. Şaban T. ve eşi 'Yeter artık her sene geliyorsunuz' diyerek ekiplere karşı direnirken, Şaban T. gelen polis ekipleri tarafından araçta tutuldu. Belediye ekipleri de evde temizlik yaptı. Temizlik sırasında çöpler ve atıklar arasında çok sayıda bisiklet de bulundu. Evden çıkan çöpler kamyona yüklenerek götürüldü.

AG(MB/COŞ) (FOTOĞRAFLI)