GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Necdet Özel, vatani görevlerini yapan 3 oğlu ile Isparta'da bir araya getirdiği Asiye- Hasan Sezer çiftine, izin sürprizi de yaptı. Aile, Orgeneral Sezer'in özel izin verdiği çocuklarıyla 9 ay sonra ilk kez memleketleri Zonguldak Ereğli'de biraya geldi.
3 erkek çocuk sahibi Asiye ve Hasan Sezer çiftinin büyük oğulları 24 yaşındaki Sercan Sezer, 3 yıl önce gittiği askerde Piyade Komando Uzman Çavuş oldu ve Şırnak Uludere'de göreve başladı. 4 ay önce askere giden kardeşi 22 yaşındaki Serkan Sezer Van'da vatani görevini yaparken, küçük kardeşi Erkan Sezer de geçen ay askerliğini yapmaya Isparta'ya gitti. Sercan Sezer, en son 9 ay önce izine geldiğinde gördüğü kardeşlerini askere uğurlamaya gelemedi.
ISPARTA'TA BİR ARAYA GELDİLER
Sezer çifti, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Sezer'in sürpriziyle Erkan Sezer'in Isparta'daki yemin töreninde çocuklarıyla bir araya geldi. Orduevi'nde misafir edilen aile, çocuklarıyla hasret giderdi. Orgeneral Özel, baba Hasan Sezer'e cep saati, eşine eşarp, çocuklarına da birer kol saati ve lokum hediye etti.
İZİN SÜRPRİZİ
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, bir süpriz daha yaparak Sezer çiftinin üç oğluna özel izin verdi. Asiye ve Hasan Sezer, çocuklarını da yanlarına alarak memleketleri Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne geldi. Akrabaları tarafından karşılanan Sezer ailesinin evi, ziyaretçi akınına da uğradı. Erkek kuaförü olan baba Hasan Sezer, çocuklarının en son geçen yıl Haziran ayında büyük oğlu Sercan'ın izine gelmesiyle bir araya geldiğini söyledi. Şimdi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in izniyle yeniden evde hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Hasan Sezer, şöyle konuştu:
"Allah razı olsun Genelkurmay Başkanımızdan. Bu mutluluğu Sezer ailesine yaşattı. Biz yemin törenine gittiğimizde bir oğlumuzu görüp gelecektik. Genelkurmay Başkanlığı sayesinde 3 oğlumla eve geldim. Hiç böyle bir şey beklemiyorduk. Büyük sürpriz oldu bizim için. Uzmançavuş oğlum 2 kardeşi askere giderken yoktu. Erkan askere giderken de Serkan yoktu. Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı bu jestle aile bir araya geldi. Öyle mutluyuz ki anlatamayız. Uzun bir aradan sonra aile olarak evde buluştuk. Bizim için çok büyük gurur oldu."
TSK GERÇEKTEN BÜYÜK BİR AİLE
Anne Asiye Sezer de 3 oğluna kavuşmanın mutluluğu yaşadığını söyledi. Isparta'dan hep birlikte eve geldiklerini ifade eden Asiye Sezer, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’e teşekkür etti.
Uzmançavuş Sercan Sezer de aile olarak onure olduklarını söyledi. Sezer, "Bize Türk Silahlı Kuvvetleri'nin büyük bir aile olduğundan hep bahsediyorlar. Bunu gerçekten yaşamış ve hissetmiş olduk. TSK gerçekten büyük bir aile. Bu çok büyük bir mutluluk oldu bizim için" dedi.

GG,İÇ(EE/SS) (FOTOĞRAFLI)