Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina Sponsorluğu'nda düzenlenen ARKAS-Milta Marina Cup yelken yarışı sona erdi. 4 gün boyunca 29 teknede 300 yelkencinin mücadele ettiği yelken yarışlarını, Flying Box teknesi ile yarışan Bernard Arkas ve ekibi birinci tamamladı.
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina sponsorluğunda bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ARKAS-Milta Marina Cup yelken yarışları ödül töreni ile sona erdi. Milta Bodrum Marina çekek alanında düzenlenen ödül töreninde hakem komitesine ve yarışlar boyunca görev alan Bodrum Deniz Kurtarma ekibine teşekkür plaketi verildi.
IRC, Destek ve Katamaran kategorisinde gerçekleşen yarışlarda 29 teknede 300 yelkenci mücadele etti. IRC A1 kategorisinde Flying Box teknesi ile yarışan Bernard Arkas ve ekibi, yarışın birincisi oldu. IRC A2 kategorisinde Palmarina Bodrum-İzmir teknesi ile yarışan Kaan Özgönenç ve ekibi, IRC B kategorisinde Dokuz Eylül Üniversitesi-Kalkış teknesiyle yarışan Cihat Kalkış ve ekibi, Destek kategorisinde Joy teknesiyle yarışan Yasemin Akyıl ve ekibi, Katamaran sınıfında ise Grandpa teknesi ile yarışan, Haluk Pekuz ekibi birinci oldu. Dereceye giren yelkencilere ödüllerini, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Ömer Karacalar ve yarışmaya sponsor olan firma temsilcileri verdi.
Törenin ardından yelkenciler, Philip Sound Band'ın konseriyle yarışların yorgunluğunu attı.

FOTOĞRAFLI