DENİZLİ'de Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Mustafa Karabulut, Erasmus programı kapsamında eğitim için gittiği Romanya'da, kanser hastası arkadaşı Barış Demir için 8 ay önce klip çekti. Karabulut, hastalıkla mücadelesinde Demir'i motive etmek için çektiği klibi izletemeden 1 ay önce arkadaşını kaybetti.
Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi Mustafa Karabulut, Erasmus programı kapsamında 8 ay önce Romanya'ya gitti. Müzikle yakından ilgilenen Karabulut, sözünü kendisinin yazdığı, müziği Ceyhun Emre'ye ait 'Aman' isimli şarkısına Romanya'da klip çekti. Yönetmenliğini Romanyalı Alex Carlan'ın yaptığı klibi kanser hastası arkadaşı Barış Demir'i hastalıkla mücadelesinde motive etmek için çeken PAÜ öğrencisi Demir, arkadaşını 1 ay önce kaybetti. Karabulut, Mustie adını kullanarak çektiği klibi yaşamını yitiren arkadaşı Barış Demir'e adadı.
Daha önce de 'Çok Kindarım' isimli şarkısına Denizli'de klip çeken ve Pamukkale Üniversite öğrencilerine klibinde rol veren Mustafa Karabulut'un klibi sosyal medyada ilgi çekti. Karabulut, arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, şöyle dedi:
"İkinci klibimi kanser nedeniyle hayatını kaybeden arkadaşım Barış Demir'in anısına çektim. Yaklaşık 6 yıldır çok sıkı bir dostluğumuz vardı. Bu kanser illeti ona genç yaşta bulaştı. 25 yaşında kaybettim güzel kardeşimi. Asıl amacım kemoterapi sırasındayken klibi izletip, onu motive etmekti. Ama geç kaldım ve 1 ay önce onu kaybettik. Ben de klibimi Barış'ın anısına ithaf ettim." 
Dailymotion ve Youtube gibi sitelere yüklenen klip 'Barış Demir'in anısına' yazısıyla sona eriyor.

ONB(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)