ARINÇ’IN EMEKLİLİK HEYBESİ HAZIR
Bursa’da yenilenen teleferiğin açılışını yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Helitaksisi ile Orhaneli İlçesi’ne geldi. Arınç’ın helikopterin Orhaneli futbol sahasına inişi sırasında karşılamaya gelenler zor anlar yaşadı.
30 Mart’a Orhaneli Belediye Başkanlığı’na seçilen Ak Parti’li İrfan Tatlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Arınç, tebriklerini iletti. Tatlıoğlu da, teşekkür eden Bülent Arınç'a, Yörüklere has keçeden yapılmış içinde Kuranı Kerim ve Türk bayrağı bulunan heybeyi hediye etti.
Heybeyi alan Arınç, “İnşallah emekli olunca boynuma takacağım bunu. Elimde demir asa ile Orhaneli’ne geleceğiz inşallah. Cemalettin bey (AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun) beraber ama. Yoksa sen emekli olmayacak mısın? Uludağ’a çıkacak Allah’ın izniyle derviş gibi yürüyeceğiz. Faruk Ambarcıoğlu da güzel şiirler yazacak. Besteler de yapacak” dedi.
Ziyarette Orhaneli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner Ay da Arınç’a 16 numaralı Beşiktaş formasını armağan etti. Hediyeyi alan Arınç, “Meclis takımında giyerim artık. Sağ açık oynarım ama” dedi.
Arınç, belediye ziyaretinin ardından öğle yemeğini Bursa Linyit İşletmeleri lokalinde yedi.

FOTOĞRAFLI