– MEKKE’nin Fethi’nin yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Fetih gecesinde Dünya Kuran Okuma Birincisi Mustafa Özcan Güneşdoğdu, hafızlar Ahmet Tayyar ve İshak Danış tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şubesi tarafından Mekke’nin Fethi’nin yıldönümü dolayısıyla Kepez Kapalı Spor Salonu’nda Fetih Gecesi etkinliği düzenlendi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı geceye Saadet Partisi İl Başkanı Galip Akın ve CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner’de katıldı. Şiirler, ezgiler ve sine vizyon gösterilerinin sunulduğu gecede Dünya Kuran Okuma Birincisi Mustafa Özcan Güneşdoğdu, hafızlar Ahmet Tayyar ve İshak Danış tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu.

81 İLDE YAPILIYOR

Gecede konuşan AGD Antalya Şube Başkanı Ahmet Muhammet Pişirici, Türkiye’nin 81 ilinde 600’den fazla noktada Mekke’nin Fethi etkinliğinin yapıldığını söyledi. AGD olarak yıl boyunca çeşitli organizasyonlar yaptıklarını dile getiren Pişirici, “Yıl boyunca ilköğretim, lise, üniversite, hanımlar ve çalışan gençlik olmak üzere gönül sohbetleri ve programları ile yeni bir nesil yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu nesiller yetiştikçe zafer yakındır ve zafer inananlarındır” dedi. Program seslendirilen ilahilerle son buldu.